Top destinations in the world for dutch tourists

Travel on a low budget from Flacco and world travel attractions: South of central Lima in Pueblo Libre is the Rafael Larco Herrera Museum, more commonly called the Larco Museum. The 18th-century viceroy mansion that houses it was built on the site of a pre-Columbian pyramid from the 7th century. The Larco Museum contains a huge collection of more than 40,000 pieces of Peruvian ceramics, a large portion of which is from the Moche and Chimu cultures. These are not all on display at once. There is also an excellent collection of gold work, along with some textiles, stone carvings, and metalwork.

Le Marais, This historic market was named after the orphanage that occupied the site in the 1500s. ‘Rouge’ was the colour of the children’s clothes: it marked that they had been donated by Christian charities. The orphanage was dissolved before the time of the revolution – fast-forward a couple of hundred years, and in 2000 a chi-chi food market was opened here. It’s eminently popular with tourists, and we defy anybody who arrives here with any empty stomach to not spend all their loose change on the Italian, Lebanese, African, Japanese produce and all sorts of other wares.

Cruising around the sparkling waters of Europe is one of the best ways that anyone could spend a holiday. We all dream about stopping on charming islands, exploring new port towns, cruising the beautiful waters, and living the dreamy yachting lifestyle. If you are planning on booking the best yacht holidays in Greece, or want to explore more of Europe, then be sure to check out some of these destinations. Chartering a yacht and sailing between these amazing places will result in one of the best holidays possible!

Tashichho Dzong: Another large monastery and fortress, this one is located on the outskirts of the country’s summer capital Thimpu, on the western bank of the Wan Chu River. This is traditionally the seat of the Dhama Raja, head of Bhutan’s civil government, an office held by the king since the monarchy was established in 1907.

Morocco has plenty of beautiful old town areas but Rabat’s Oudaias Kasbah neighborhood has to be one of the country’s most picturesque. This is a peaceful and perfectly quaint district that feels miles away from the city, despite being right in the city’s core. Inside the walls of this old fortress, the lanes of neat white-and-blue houses rimmed by colorful flowerpots and flapping washing have a lost-in-time atmosphere that’s hard to beat. Even better, unlike the old town areas of Fes and Marrakesh, there are hardly any other tourists here, so exploring this pretty corner of the capital feels as if you’ve been let in on a well-kept secret.

For our dutch guests:

De kathedraal van Lima domineert de oostkant van de Plaza de Armas. De bouw van de oorspronkelijke kathedraal begon in 1535 en werd vergroot in 1564, naar het ontwerp van de kathedraal in Sevilla, Spanje. Het werd beschadigd door een aardbeving in 1687 en bijna vernietigd door de grote aardbeving van 1746, maar werd snel herbouwd tot zijn huidige uiterlijk. Zoek naar het uitstekende gebeeldhouwde koor, een gravure van Jezus in de kapel van Johannes de Doper en de altaren in de sierlijke Spaanse barokstijl die bekend staat als churrigueresque. Een met mozaieken versierde kapel bevat het graf van Francisco Pizarro, de stichter van Lima. Een klein museum voor religieuze kunst ligt aan de achterkant van de kathedraal, en op de binnenplaats is een zeer aangename theesalon.

De Tour Montparnasse werd in 1974 gebouwd op de plaats van het gelijknamige metrostation. Met een hoogte van 209 meter is deze staal-en-glas-kolos niet helemaal de hoogte van de Eiffeltoren, maar het biedt veel betere uitzichten – omdat ze eigenlijk de Eiffeltoren bevatten! Een supersnelle lift stuurt je omhoog naar de 56e verdieping, waar een tentoonstelling vol luchtfoto’s van Parijs is, plus een cafe en een souvenirwinkel. Op een heldere dag kunt u tot wel 40 kilometer ver kijken, terwijl een tweede lift u naar het dak van het gebouw brengt.

Enkele topbestemmingen in de Egeische Zee zijn Franchini, Nafplion, Kreta en de eilanden Hydra en Spetses. Dit zijn plaatsen vol met unieke Griekse cultuur, geschiedenis en kunst. De Egeische Zee bevat eigenlijk meer dan 2000 eilanden – wat betekent dat een cruisevakantie hier vol kansen is. Net als de Ionische eilanden is de Egeische Zee goed opgezet voor iedereen die een zeilvakantie in Griekenland wil doen. De eilanden hier bieden hoogwaardige voorzieningen, handige havens en tal van rustige plekken om aan te meren. Enkele andere topbestemmingen in Griekenland voor een strandvakantie zijn Vassiliki, Porto Heli, Horto Pelion en Kos. Als je op zoek bent naar de droom van een Europese zomervakantie, kan het nauwelijks beter worden dan Griekenland.

De beroemdste winkelstraat ter wereld is een bezienswaardigheid in Los Angeles die de moeite waard is, vooral als je van designerlabels en luxe goederen houdt – of zelfs van etalages kijken en chique mensen kijken. Beverly Hills biedt gratis rondleidingen van 40 minuten door deze tonische wijk met een openluchttrolley. Pak een hapje in een van de trendy restaurants en houd beroemdheden in de gaten – dit gebied krioelt van hen. Je hebt geen van de toeristische attracties van L.A. gezien als je het strand niet hebt gezien. Dus maak de rit naar Malibu en laat je tenen in het zachte zand zakken op een van de uitgestrekte stranden van Malibu, waaronder Zuma, Point Dume en Paradise Cove. Het uitzicht vanaf de kust – springende dolfijnen, steile rotswanden, ongelooflijke zonsondergangen – is duidelijk Californisch en volkomen onvergetelijk. Als je klaar bent om te eten, drinken of winkelen, ga dan naar Malibu Country Mart, een stijlvol openluchtwinkelcentrum met een fantastische speeltuin voor kinderen. Lezen extra informatie op de website www.flacco.nl.

Bungee Jumping at Victoria Falls: bovenaan de lijst met avontuurlijke activiteiten van Victoria Falls: bungee vanaf Victoria Falls Bridge. Vervolgens vrije val 111m, met Vic Falls dichtbij op de achtergrond. Als iets je adrenaline een boost geeft, dan is het deze bungeejump, een van de hoogste ter wereld! Ongeveer 50.000 mensen springen elk jaar veilig van de Vic Falls-brug. Het veiligheidsrecord is 99,9% met een niet-dodelijk ongeval in 2012. Bridge Swing off Victoria Falls Bridge: probeer de Bridge Swing voor een vergelijkbare megastroom naar de bungeejump, maar met de juiste weg omhoog en vastgemaakt in een harnas. Dan is er de tandem bungee-swing (bridge-swing) in de kloof voor dubbel plezier.